TEMPAHAN BAZZAR RAMADHAN 1437h

Salam Semua..Assalamualikum.

Time ni Zie free kejap dah lama tak update blog jap lagi nak  membaking kuih raya..uolls dah buat kuih raya.mesti hari cuti ni ramai yang tak lepas kan peluang membaking n kemas rumah ye .akak akan gunakan sepenuhnya membersihkan dan mengemas rumah ku yang 
telah berantakan..Mana tidaknya dengan sibuk menalam,
hero2 ku juga sibuk porak peranda seisi rumah..
macam tongkang pecah dibuatnya.
Nasiblah rumah ku kecik,senanglah sikit nak kemas nye..
klu tak Almaklumlah..Zie masih ngak bisa membahagi masa sebaiknya lagi..
haru biru jugak dibuatnya..
hahahhaha dengar tu...indon mari..
insyaaallah akan ku cuba perbaiki setiap kelemahan yang ada agar aku jadi yang terbaik dari semalam dan seterusnya.
Kali ini Zie nak sajikan semua dgn beberapa tempahan sepanjang dua minggu bulan Ramadhan 1437H.

Jom Kita LAYAN..........



Ramadhan ke -3 
11Loyang ,Kuih Bakor 12 acuan & 3 loyang Puding


Ramadhan ke-4 Done 15 Loyang 


Ramadhan ke-5 Done 15 Loyang












#serimukadurian
#serimukapandan
#kolehkcg
#talamcendol
#talamkeladi
#talamubikayugulamerah
#talamsujigulamerah
#tepungtalam
#talamlapis

3 comments:

  1. Artikle yang sangat keren, semoga sukses selalu

    Ingin Liburan Ke paket wisata karimunjawa dengan aman dan nyaman di karimunjawa ? Ingin Paket Wisata Karimunjawa dan gak murahan? Hubungi Kami "Raja Karimunjawa" biro lokal asli Karimun jawa . Untuk Book Paket Karimunjawa dan Tour Karimunjawa , silahkan hubungi kami karena kami biro karimunjawa dan trevel karimunjawa terpercaya. Paket wisata karimunjawa Murah tapi mewah, murah tapi gak murahan. Kepuasan Paket Wisata Karimunjawa anda di pulau Karimunjawa adalah kebahagia'an dan tujuan kami. Terimakasih telah mempercayakan paket wisata karimunjawa bersama kami Agen Wisata Karimunjawa dan furniture jepara. silahkan Untuk booking paket lebaran karimunjawa dan paket tahun baru karimunjawa

    ReplyDelete
  2. Wahh best dan menyelerakan... seronok tengok. Salam ceria Ramadan kak Mas... :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in