Sebagai rujukan saya Dan juga buat semua pengunjung blog ini .....7 in 1 ...... Terima kasih pada Adam-Home-Bakery yg tak jemu2 memberi tunjuk ajar.......izin kan saya menyatukan semua gambar2 INI......
1-ambil sebiji doh dan leperkan doh trsebut
2-letak inti d tengah2
3-ttup inti dan kemaskan tepi2 doh
4-p0t0ng keliling doh yg brcntum tadi
SIAP!!!!
Teknik LOCK INTI,bg filling yg lembik sprt sekaya,kastard dll....
LOCK INTI...
Supaya inti kurang RISIK0 UNTK TERBURAI.....
-Ambil sebiji doh,canai memanjang...
-letakkan inti d hujung....
-tutup inti dng d0h,tekan sekeling untk L0CK inti....
-kemaskn,gulung doh...
-kelim penghujung kemas2 supaya doh xtrbuka semasa pr0ses mengambang....
-Ambil sebiji doh,canai memanjang...
-letakkan inti d hujung....
-tutup inti dng d0h,tekan sekeling untk L0CK inti....
-kemaskn,gulung doh...
-kelim penghujung kemas2 supaya doh xtrbuka semasa pr0ses mengambang....
SIAP.....
0 comments:
Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.