Segmen Blogging + Menang Hadiah!

Selamat Petang Sahabat ...


KLIK
BANNER UNTUK JOIN

Salam
1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk
beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan.
Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat
pemenang bertuah!

HADIAH:
USB
Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery
Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge
magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT:
29 MEI 2014
– Jam 11.59 malam

44 comments:

  1. Good Luck Zie ..
    Selamat Bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx Lya.. gud luck untuk awak jugak ehh.

      Delete
  2. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/18/segmen-blogging-menang-hadiah/

    ReplyDelete
  3. Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang (hadiah akan bertambah jika penyertaan melebihi 100) untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-infinite-last-romeo.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah sini...in shaa allah sng2 zie join ye

      Delete
  4. holla dear! cx terjah drp segmen yg sama! :) woott! woot!!

    http://cxopportunities.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya... (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx Fidz.. gud luck untuk awak jugak ehh.

      Delete
  6. Terima kasih atas penyertaan anda
    Senarai peserta telah dikemaskini
    Menjemput rakan blogger sekalian berblogwalking..andai kelapangan
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA TERKINI Segmen Blogging + Menang Hadiah di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila maklumkan di kotak komen

    ReplyDelete
  7. Zara singgah dr segmen yg sma.. wink .. wink ! =D

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen yg sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. Salam.. hi.. blogwalking dr segmen yg sama. Jemput singgah & follow blog saya.. =) gudluck! http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  10. salam.. singgah sini dari segmen yang sama :D gudluck ^^ jemput juga join GA anjuran saya http://seharumlavenda.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz_17.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. tenkui sudi singgah sini. InsyaAllah :D

      Delete
  11. Assalamualaikum w.b.t

    Saya datang membalas kunjungan kembali. Good luck bersegmen.

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah juga.. saya pun dah join.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah juga Khir ^^ gudluck ye :D

      Delete
  13. Assalammualaikum, singgah dari segmen yg sama. good luck ye. jemputlah join GA sy pulak.. :)

    http://norumara.blogspot.com/2014/05/mrs-erry-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama..Good luck Maz..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  15. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://waninani.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html#comment-form

    ReplyDelete
  16. salam,
    singgah dari segmen yang sama. done follow blog ni :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkui sudi singgah sini :D
      In shaa allah...kunjung balas

      Delete
  17. all the best, dear :)
    http://fayreenmizan.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  18. Singgah :D Goodluck ~
    http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    GA hot ~
    http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

    ReplyDelete
  19. Good luck dear...jemput sinngah ke blog Adanya Kamu yea...(",)
    http://sitiasiah84.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  20. saya dari segmen yang sama

    Good luck

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  21. salam..ayu dtg dari segmen yang sama...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  22. saya datang singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  23. Gud luck, singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  24. Singgah dari segmen yang sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  25. suda follow awak =) dari segmen yg sama..jom singgah sini plak .. ^_^

    http://umihajrah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  26. Hai!

    Datang dari Segmen yang sama
    Goodluck!

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    ReplyDelete
  27. good luck, dari segmen yang sama
    http://www.iuzira.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    jemput join, 3 cara mudah untuk join
    http://www.iuzira.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete
  28. done follow..good luck naa :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in