Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

Assalamualaikum

http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html
Dah lama sangat kot Bubblynotes.Com tak melancarkan segmen...dan kini Tora datang lagi... ooopsss... salah pula... dan kini dengan ini saya lancarkan segmen ini khas buat rakan2 blogger di luar sana. *_^



Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com pernah dilakukan dulu sekali di SINI dan hari ini...segmen ini bermula dari, 4/2/2014 SEHINGGA 5/2/2014, jam 1.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org... 



Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.



4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 7/2/2014.
3.
Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik
mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari
tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice
once again... ^_^

19 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah sini dari segmen yang sama sis..semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  2. Good luck Mas..semoga terpilih ya!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Raudzah...Inshaallah jika rezeki di pihak kita...:)

      Delete
  3. Datang bls kunjungan dr segment yg sama.
    Cantik belog ni... (^^,)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen akak..terima kasih sudi follow blog sy..done follow cne :)

    ReplyDelete
  5. thanks for joining and your support, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. datang singgah dari segmen yang sama.
    all the best .

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  7. hai sis
    MG dtg bw here :)
    nice to met u ^___^
    kwn bru
    sweet 149 :)
    nuffed done also :)

    ReplyDelete
  8. dtg sini bls knjugn..done follow

    ReplyDelete
  9. Eraz datang merayau di malam hari melalui segmen ini : http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..
    syasya dtg dr segmen yg sme..
    follow awak kembali...
    :D
    http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in