Souvernier from Hard Rock Penang

Alhamdulillah...

Adik  selamat ke Penang...

Dapatla sourvenir dari sana

Shortglass HR MZ


ALHAMDULILLAH untuk menambah koleksi ni..

9 comments:

  1. selalu pergi HR rembat shirt jer...wah tak perasan ada mug...macam minat jer ni...hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. nanti mesti nak minum guna gelas ni je kan..hihi..best la dapat sourvenir.

    ReplyDelete
  3. waa.. saya yg dok kat penang ni pun x pernah lagi pi ke hard rock cafe tu..

    ReplyDelete
  4. Apa yang bestnya di Hard Rock cafe tu? Namanya cukup terkenal... Makanannya enak sgt ke?

    ReplyDelete
  5. wah pengumpul setia HRC ya mas..masa kita gi Jakarta baru-baru ni..my friend punyalah excited nak gi sini..Awal-awal lagi dah pesan kat we all masukkan dalam list..takut terlepas collection dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah lah sy pon belom ke HR penang...tapi adik dah taw akak nya pengumpul FM & Shortglass...

      Delete
  6. Mmg cantik klu buat collection tu.. seronok.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in