Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)



Assalamualaikum....

Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html




Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Syarat-syaratnya:



  • Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally





  • Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).





  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.





  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.




  • GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

    5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

    Sally nak gi Vietnam

    8 comments:

    1. Assalamualaikum dan salam singgah dari segmen yang sama sis..semoga berjaya..

      http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

      ReplyDelete
    2. Selamat Ber GA and good luck mas..

      ReplyDelete
    3. Saya datang balas kunjungan Akak...selamat bersegmen dan good luck Akak..done follow..

      ReplyDelete
    4. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

      http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

      ReplyDelete

    Assalamualaikum.
    Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
    SATU pun jadi lah ! hehe.

     
    Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in