Segmen Jom Beramah Mesra




KLIK
BANNER UNTUK JOIN

Salam
1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk
beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan.
Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat
pemenang bertuah!

HADIAH:
Tafsir
pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam
tangan 2x
Dress
Fridge
magnet 2x

Segmen Jom Beramah Mesra dianjurkan oleh Yumida
dan ditaja bersama blogger Mselim, Tri
Globe Dynasty
Bifa’s Vendor & Pena
Bulu Ayam
.


TAMAT:
21 FEBRUARI 2014 – Jam 11.59 malam

11 comments:

  1. Assalamualaikum dan selamat bersegmen sis...semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen bloglist istimewa... nanti boleh la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  3. salam mesraaaa...
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    anyway, all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

    ReplyDelete
  4. Senarai peserta telah dikemaskini
    Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA Segmen Jom Beramah Mesra di Mister Linky
    Andai penyertaan anda tidak tersenarai, sila hantar URL ENTRY anda di Mister Linky

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    ziarah sini daripada segmen yang sama... terima kasih sudi join segmen nie..

    mselim3

    pls: dah follow blog nie...

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen sama
    good luck and happy blogging ye..

    ReplyDelete
  7. salam mesra.. saya datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  8. Done following.... all the best utk segmen ni juga..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in