Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah...


Assalamualaikum...





Pagi2 nie nak join segmen .Zie akan mengusahakan diri untuk join segmen rakan2 bloglist zie sambil eratkan hubungan sesama blogger,janji berusaha di tepati. kali ini join segmen blogger  Abak . syarat simple,sudah pasti zie nak join. nak join jugak?jom klik banner lokay.

Selamat Bersegmen ye..



28 comments:

  1. salam ^^ dari segmen yang sama juga..balas kunjungan dan follow sini.. salam ukhwah ^^

    http://dumtaradumdum.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen, semoga berjaya ya

    ReplyDelete
  3. selamat besegmen kak hehe fae dah join.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  5. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..boleh nanti join segmen ayu pula....tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. Holaaaa, syaa dari segmen yang sama :)

    Jom join

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html

    ReplyDelete
  7. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwa.
    Datang follow awak
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. salam ukhwah. singgah dari segmen yg sama. jemput ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
    jemput singgah dan follow blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  18. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  20. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  21. singgah dan follow kat sini... datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in