Berwajah Baru


Assalamualaikum...

Weee cun blog MasZie yang baru ni?
Mz memang minat kerawang2 dan tambah pulak kaler pink siap ada

Shine bright like a diamond
Shine bright like a diamond

~ walla

background leather - so sweet 

nak buat header sendiri tangan memang tak berbedung...xlawa,xkreatif yg sebenarnya xpandai.
Especially bila dengan technology canggih manggis nie...

korang pon agak2 nak wat header simple but nice macam yg Sha buat untuk aq ni just klik link ni.
macam - macam tutorial yang ada kat blog Sha ni..
lagi senang kalau korang terus WhatApp Sha kat..
✉ whiteymommy@yahoo.com
☎ 014-8240118 @ 03-61274792 (Call, SMS & WhatsApp)

tinggal kenangan

ohyee lupa nak habaq..Sha buatkan aq header then watermark sekali,sebagai tanda perkenalan kitaorang..insyaallah semoga jalinan persahabatan di alam maya sentiasa ' keep in touch ye Sha :) '
thanks sekali lagi...

14 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagi di sini sis...wahh...cantik wajah baru blog akak...pink hitam...sweet sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sayang Ku ucap padamu Kerana pagi2 dah singgah sini ..(nyanyi versi awiee...) slmt ptg dik...

      Delete
  2. Macam singgah di butik Sendayu Tinggi pula...hehe. Maksud saya tu...terasa keanggunan dan kemewahannya... :) Lebih bersemangatlah lepas ni yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg pon dah gaya blog jamu makdara...bertambah semangat blogwalking...

      Delete
  3. lawa gilos kak ton!
    jelesh dik jemah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok tak bella blog angah nie..no jealous2...kih kih kih...

      Delete
  4. wah dah berwajah baru... comel, cantik, kemas dan simple... ^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. RIHANNA..ohh biar betoi dik... buah KANA adaer ler...hahaa

      Delete
    2. Asalkan bunyi Na kat belakang hahahah

      Delete
  6. Mmg cantik, kemas & terserlah kewanitaannya.. Tahniah!.. :)

    ReplyDelete
  7. beribu2 kemaafan yea kwn2 komen yg lepas2 semua hilang....

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in