WordLess WedNesday 26#


Limau Mandarin Sempena Tahun Baru Cina


 Kepada kawan2 yang meraikan Tahun Baru Cina,harap2 maszie masih belum terlambat untuk mengucapkan

Selamat Tahun Baru Cina!
Gong Xi ! Gong Xi !




Chew menunjukkan kotak limau mandarin yang dihiasi dengan gambar kepala singa.


Cheah berkata limau mandarin lebih mahal pada tahun ini.




                                                              semalam kami dapat sekotak dari jiran sebelah rumah...

7 comments:

  1. Wah! nak sikit... :)
    Makan limau ajer le sepanjang minggu ni ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bagi addres nak post...ni kotak yg ketiga dah satu line jiran semua Chinese...

      Delete
  2. Kenyang limau je la lepas ni kan kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. usahkan sedawa..kentut bau limau daaa...

      Delete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in