HARRODS ku dah sampai

Kita tinggalkan seketika cerita pasal juadah iftar ye..

Hehe..
nak juga share kat sini..
I baru je dapat my shopping on line from my BPP   :)
'Best Pren Poreber'
boleh ke guna istilah ni?

mummy Lin yg uruskan shopping on line nie!
dari HARRODS terus kerumah izat (anak buah mummy Lin) study di London
tugasan Izat utk bwk pulang ke msia
yahoooooo!!!

thank u so much Izat & Mummy Lin

 ni sebahagian barang yg kami oder ....
3 tuan (Mummy Lin, Mama Uda & Ibu Zie)


 nie HARRODS yg landing di rumah ai




 ding dong!
this is my second Harrods Shopping bag..selalunya telan air liur je nampak mummy Lin bawak beg ni..
mummy lin memey pengumpul bag HARRODS
kebetulan Izat balik bercuti sambut ramadhan mana yang ada diskaun kat Harrods.com hari tu..so kami bertiga pun belanja la untuk diri sendiri ..we all borong  but different colour & design la..

the price after discount semua untuk semua barang ai dalam RM3++ so you do the calculation ok..

daaa..






yang 2 ni i wajib beli ..
xpernah xbeli..
so skg ai dah ada FM Harrods 
:)

itu je i nak share hari ni..
dah lama sgt xbuat entry shopping2 ni..

next week mungkin nak gi shopping lagi..
tungguuuuu my next entry ye..
ta.. ta..
Terima Kasih kerana telah memenuhi impian ku untuk memiliki Harrods Shopper Bags
  to my dearie BPP Mummy Lynn yang bersusah payah order dari US :) thank u 

p/s: Solat terawih dengan bag  BARUUUU tahun ni..yeahhh!!!

4 comments:

  1. Amboi....maszie...bukan main begaya aok

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk ke masjid pon bergaya...xsalahkan :)

      Delete
  2. Mencari resepi badok kubang...jumpe kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. menjadi tak....terima kasih mencuba :)

      Delete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in