Tepung Premix



Puasa nak dekat ...Amboi Kak Ton nak raya jer gelabah nak buat cookies untuk yang berlainan setiap tahun....haruslah kan Kak Ton mana boleh ketinggalan mesti nak hidangkan cookies yang paling hot setiap tahun ...korang jangan pening2 tak penat pon...yang tak pernah buat atau bakar kuih raya pon boleh buat ...hahaha.Tahun nie tak main lah kuih tunjuk2 mai kita bakar sendiri...bakar penuh kasih sayang... Eh! kena lah bijak memikat hati suami untuk Mak Bondanya hantar berbalang kuih hasil air tangan sendiri....(bukan berbalang2 kuih tunjuk2...) pagi raya  cium tangan suami, pasti dapat duir raya lebih tahun nie...masak makanan kesukaan, gosok baju licin2 baru nak mintak apa2 senang...hahahaha. (baiknya aku...tak2 Kak Ton buat sepenuh hati tanpa mintak balasan) 

Hari ni Kak Ton nak hasut korang semua beli tepung premix  ...tak lah menghasut terpulanglah kat korang nak beli ke tak..cuci2 mata pun tak apa...tapi kalau tak beli rugi lah sebab Kak Ton nak perkenalkan korang seorang peniaga tepung premix yang sempoi dan giler2. Lagipun pun raya nak dekat kena ada cookies yang matching dengan balang kuih raya dan warna tema baju...kihkihkihakah

Memperkenalkan kawan baik Kak Ton...Shida Hashim .Bila korang dah kenal Shida nie yang tak minat dan tak tahu buat kek,air skrim atau dessert  terus jatuh cinta hari2 nak mengodek tepung mix di dapur...awesome homemade dan ada lebih 180 jenis tepung mix yang terlajak laris ...yang nak kan tepung atau jadi pengedar tepung nie sila ke Hanie-Rich-Cake-House & fb/nor.rashidaRasanya macam tu lah kot...Kak Ton tak berapa pasti...kalau nak tanya lebih banyak info pasal tepung  ni nanti kak ton bagi contact details korang tanya lah yek. 

 SHIDA HASHIM
012-481 2892
nor.rashida@gmail.com



3 comments:

  1. Wahh.. mood puasa & raya dah semakin hampir...

    ReplyDelete
  2. semudah ABC, dgn premix ni. SENANG - CEPAT & SEDAP.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in