Maszie & Editor IMPIANA dapur

14 APRIL 2014 03:00 PM

Assalam duhai teman yang disayangi.. entry Maszie Rabu lepas ada menulis " 1 April " mengesahkan editor IMPIANA dapor yang nak shooting dapor akak dan dalam suasana raya .Memang akak teruja dik preview Dapur Untuk Artikel Majalah IMPIANA nie  kan.. Maka semalam berlangsunglah sesi photografi dan interview di dapur tongkang pecah yang zie pikirkan selama nie. Maka semalam tepat jam 2:45 petang wartawan dari IMPIANA iaitu cik Idah datang bersama photographernya .




Sesampainya mereka , mereka terpegun dengan susun atur yang memang sesuai untuk di shooting ...(wahhh...pandai juga akak kau nie mendeco...puji diri sendiri jap...:D) Cik Idah cuma perbetulkan sedikit aje susun atur itu pon di dapur basah sambil menemuramah bagai mana dan darimana ilham terhasilnya dapur yang maszie idamkan selama ini.Thank a lot En.cayang time tu Maszie really wish yang en.cyg  merangkap menteri keuwangan turut ada bersama.. Ya laaa.. Maszie ni kalau bab bab interview ni lemah lutut sikit.. Tapi part merapu tu serah aje padaku hehe..  Selepas sesi interview terus ke sesi photografi.

Mereka mahukan suasana menyambut hari raya .. Moh maszie kongsikan sedikit gambor yang sempat di snap semalam ya..







Zie bersama wartawan IMPIANA dapor Suhaida Abd Wahab

Insyaallah artikel nie akan disiarkan di Majalah IMPIANA dapur pada bulan July - August  2014.. Fuhhh nebessss pulak maszie hehehe.Alhamdulillah...Zie dan en.cayang ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada wartawan dan photografer dari IMPIANA dapur yang sudi memilih dapur maszie untuk dimuatkan dalam majalah mengenai dapur kami.. dan tak lupa juga  team Chroominterior yang banyak membantu ...Really appreciate it!!!!!!!!!



14 comments:

  1. akak.. cantiknya dapur,, seronok la nak masak kalau mcm tu kan? hehe, good luck kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. xder makna cantik nya bella ...tapi tetap bersyukur atas kurniannya...tu lah hadiah simbolik hubby akak utk bini yg suka bersila di dapur...:')

      Delete
  2. Alhamdulillah... Nurul yang membaca ni pun teruja abis.. rezeki Maszie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg teruja tak tidur mlm di buatnya...~_^

      Delete
  3. Tahniah! Segalanya berjalan dgn lancar.. Macam tongkang pecah apa, dapur teramatlah cantiknya...macam dapur selebriti! Lepas disiarkan nanti, tak menang tanganlah menerima tempahan, kena buka kedailah pula. Semoga matlamat menjadi jutawan kuih talam tercapai! (Tiada yg mustahil...saya doakan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...BM TGGL (tergelak guling2 di lantai..) akak membacanya...bukan selebriti..selet talam ador..Aminnn...termakbul doa BM jutawan talam pertama seantero masuk pulok dlm GUINNESS WORLD RECORDS 2014 BOOK...kih kih kih...mimpi bior sampai ke bintang....

      Delete
  4. wowwwwwww kelas ngoh! masuk majalah! best best best! dapur n rumah ngoh memang cantik dan layak masuk majalah impiana. windu ngoh n family!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelas ko asma...!kami kat sini pon windu adik2 disana...apa cer org kajang ,diharap sihat n heppy selalu...apis dah kurus ke...??? ...smi)e

      Delete
  5. Tahniah kak! mesti beli Majalah Impiana edisi raya ni :-)

    ReplyDelete
  6. Wah... Msuk majalah... Blh tgk nnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk lah nanti dapor tongkang pecah masuk majalah...sabor aje ler :P

      Delete
  7. Wahh alhamdulillah.. tahniah kak Mas. Seronoknya.. klu dah kluar nnti sharelah lagi, boleg beli majalah tu. Mmg terbaiklah.. saya pun turut berbangga & gembira.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa allah Khir...nanti pasti akak story kat sini...terima kasih support akak...sebenarnya akak terlalu malu mcm2 ador...:P

      Delete

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in