5 Clothespin Crafts

1.Clothespin MirrorKelihatan seperti matahari! Cat clothespins anda apa-apa warna yang anda suka, walaupun oren dan kuning untuk terus membuat ia kelihatan seperti satu sinar cahaya matahari! Berikut adalah tutorial.

2.Snail Mail


 Beritahu seseorang yang anda cintai mereka dengan cara yang unik dan comel ini. Siapa yang memerlukan menghantar mesej dan e-mel? tutorial

3.Cupid's Arrows

Menghiasi mana-mana hadiah, kepada pasangan anda atau rakan anda yang terbaik, dengan panah cinta glitzy dan glamor! Tutorial boleh didapati di sini.

4.Clothespin Lovers

Pasangan ini mencium sedikit boleh digunakan sebagai toppers cupcake, klip kertas, atau mereka hanya boleh menari di sekeliling meja anda apabila anda berasa sedih sedikit. Setiap kapal mempunyai tujuan itu. tutorial

5.Recipe Cards


Pada akhir majlis makan malam yang hebat, rakan-rakan seolah-olah sentiasa ingin tahu bagaimana anda berhati-hati dibuat bahawa hidangan utama yang lazat atau pencuci mulut yang luar biasa. Buat kad-kad resipi sedikit dan tetamu boleh mengambil mereka dalam perjalanan mereka keluar untuk membuat hidangan anda di rumah! Source0 comments:

Assalamualaikum.
Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

 
Copyright © MaSZiE | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in